previous arrow
next arrow
Slider

Maak kennis met de crew van Grace Kelly

Onze mensen staan met open armen klaar om u en uw gasten te ontvangen. Iedereen heeft op de schepen van Constant in Beweging dan ook een dubbele rol. Van chef-kok tot kapitein: iedereen aan boord is in de eerste plaats gastheer of gastvrouw voor de gasten van uw evenement. Grace Kelly heeft een aantal vaste gezichten, mensen die zich verantwoordelijk voelen voor een goed verloop van uw evenement. Hieronder maakt u kennis met ze.

Barrie – Kapitein

Het is 7:45 uur in de ochtend als de enkelingen die al op kantoor zijn worden opgeschrikt door de bel van het kantoorschip. Meestal gaat die namelijk pas een uur later voor het eerst, wanneer de postbode zijn dagelijkse rondje doet. Het blijkt Barrie te zijn, eerste  kapitein van het luxe jacht Grace Kelly. Hij is wat eerder, want hij is op de fiets naar Arnhem gekomen. Voor de duidelijkheid: Barrie woont zo’n 90 kilometer verderop in Hardinxveld en heeft er dus een tocht van bijna 4 uur opzitten. Er is niemand bij Constant in Beweging die nog gek opkijkt van een kapitein die om 3:00 uur opstaat om op tijd op kantoor te zijn. Want die 90 kilometer, dat is eigenlijk helemaal niets. Barrie voegt jaarlijks zo’n 15.000 kilometer toe aan zijn teller.

Evenementen geven Barrie een extra dimensie aan zijn werk als kapitein. “Toen ik tien jaar geleden begon, deden we vooral rondvaarten en ‘feestjes en partijen’ op Grace Kelly, die toen overigens nog een heel ander uiterlijk had. Toen Constant in Beweging het schip overnam, zijn die partijen geëvolueerd naar evenementen. Sindsdien maken we zó veel mee. Ik vind het superleuk als gasten geïnteresseerd zijn in wat wij doen en een praatje komen maken in de stuurhut. Mensen willen weten waar we als kapiteins allemaal op letten en waar we mee bezig zijn. De deur staat altijd open en ik vertel daar graag over!

Linda – Kapitein

“Ik ben blij dat mensen zich vrij voelen om ook een kijkje in de stuurhut te nemen. Het is leuk om met veel verschillende mensen te praten, vaak over het varen, maar soms ook over totaal andere onderwerpen. Ook mijn collega’s maken het werk extra leuk. De vaste crew, maar ook de parttimers. Iedereen doet iedere keer weer zijn uiterste best om er zo’n mooi mogelijk event van te maken voor de gasten, terwijl ze zelf ook plezier hebben.

Bij Constant in Beweging is iedere dag anders. Van het onderhouden van motoren tot het zemen van ramen: het is heerlijk om aan boord bezig te zijn met de verschillende werkzaamheden. Het leukste blijft echter om gasten te mogen ontvangen en ze te zien genieten tijdens een evenement. Wat dat betreft is het ook een heel dankbaar beroep: we krijgen regelmatig complimenten over het schip en de evenementen.”

Sjoerd- Partymanager

“Ik heb elke dag zin om naar mijn werk te gaan! Ik geniet namelijk ontzettend van het ontzorgen van de gasten aan boord. Ik ben tevreden wanneer je opdrachtgevers het werk uit handen neemt, en je ze ziet ontspannen zodat ze zelf ook kunnen genieten van hun eigen evenement.

Wat werken als partymanager bij Constant in Beweging bijzonder maakt? De combinatie van de mooie en bijzondere evenementen die we organiseren, de samenwerking met de crew en natuurlijk het varen zelf. Of we nou de wateren bevaren die we al best vaak hebben gezien of onderweg zijn naar een ligplaats in een stad waar we minder vaak of nooit zijn: Grace Kelly zelf blijft een inspirerende werkplek.”

Dirk – Chef-kok

“Ieder evenement is anders. Dat maakt dat werken bij Constant in Beweging nooit saai is. Een andere locatie, ander entertainment en andere gasten: geen dag is hetzelfde. Daarbij is het heerlijk om op zo’n mooi schip als Grace Kelly te mogen werken. Het bereiden van verschillende foodconcepten (voor ieder evenement koken we wat de opdrachtgever en haar gasten lekker vinden) blijft altijd een uitdaging die ik graag met beide handen aanpak: ik vind het heerlijk om te doen.

Door onze open keuken is het heel leuk om tijdens de evenementen al meteen feedback van gasten te krijgen. Dat geeft echt enorm veel voldoening. Wat betreft mijn collega’s: aan boord vormen wij écht een team dat heel goed samenwerkt. Iedereen weet wat hij of zij moet doen om elk feest een succes te laten zijn, waardoor alle gasten blij en voldaan van boord gaan. Ik hoop hier dan ook nog vele jaren met plezier te mogen werken!”