Grace Kelly
Welkom aan boord
Grace Kelly
Welkom aan boord
Grace Kelly
Welkom aan boord
Grace Kelly
Welkom aan boord
Grace Kelly
Welkom aan boord
previous arrow
next arrow
Slider

Het schip

Grace Kelly - The Yacht Experience

Grace Kelly is volledig airconditioned. De entree is uitgerust met een ontvangstbalie, flatscreen en garderobe. Alle lounges zijn voorzien van een afzonderlijk regelbaar geluidssysteem. Bands, orkesten en andere externe geluidsbronnen kunnen hierop worden aangesloten. De Grace Kelly Lounge is standaard ingericht met een volledig uitgeruste DJ booth. De DJ kan hierdoor zonder enige op- en afbouw ‘inprikken’ en desgewenst in ‘full swing’ uw gasten ontvangen.

Grace Kelly is Nederlands enige varende evenementenlocatie met een sfeervol, modern gestylede masterbedroom, die desgewenst als bruidssuite kan worden ingezet. Zowel de Grace Kelly Lounge als de Monaco Lounge hebben volledig ingerichte bars. Het topdeck kan op verzoek worden ingericht met een mobiele (cocktail)bar en/of buitengrill.

Het schip heeft een volledig ingerichte keuken. De chef-koks van Constant in Beweging kunnen aan boord tot 250 gasten culinair verzorgen. De Grace Kelly heeft een vaste meubelcollectie van statafels, hoge en lage zitbanken en loungebanken.

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant