Grace Kelly
Schitterende ligplaatsen
Grace Kelly
Schitterende ligplaatsen
Grace Kelly
Schitterende ligplaatsen
previous arrow
next arrow
Slider

Ligplaatsen Overijssel

Evenementenlocatie Overijssel? De IJssel is een prachtige rivier om te bevaren, die ook nog eens langs een aantal van de belangrijkste steden van Overijssel stroomt. Daardoor zijn Deventer en Zwolle onze favoriete plaatsen voor een gedenkwaardig evenement. Wij weten tientallen geschikte aanlegplaatsen in en rondom onderstaande steden. Aanlegplaatsen waarvan wij weten dat ze goed bereikbaar zijn, met het ov en qua parkeergelegenheid. Neemt u vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken; u hoeft niet na te denken over de perfecte evenementenlocaties in Overijssel, dat doen wij voor u!

 

 

Evenementen Overijssel

Al meer dan 25 jaar organiseren wij de spectaculairste en gedenkwaardigste (zakelijke) evenementen, waarbij we ook graag Overijssel aandoen. Als u dat wilt, ontzorgen wij u volledig bij de organisatie van uw evenement, terwijl wij ook graag samenwerken met de beste evenementenbureaus. Waar we in ieder geval altijd voor zorgen is een doordacht concept, waarmee ieder geslaagd evenement begint. Een concept dat altijd geschreven wordt met uw bedrijfscultuur en doelstellingen in het achterhoofd, en waarvan wij de uitvoer tot in de puntjes verzorgen.

 

 

Partyboot Overijssel

Grace Kelly is méér dan een partyboot alleen. Wij spreken van een varende evenementenlocatie, omdat wij ook plek bieden voor onder andere beurzen, congressen, presentaties en expo's met maximaal 250 gasten. Daarmee zeggen we overigens niet dat Grace Kelly niet als partybo0t ingezet kan worden. Zorg voor een écht gedenkwaardig moment voor uw gasten en kies voor Grace Kelly,  voor uw themafeest, personeelsfeest of relatie-evenement.  Evenementenlocatie Overijssel? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!