Grace Kelly
Schitterende ligplaatsen
Grace Kelly
Schitterende ligplaatsen
Grace Kelly
Schitterende ligplaatsen
previous arrow
next arrow
Slider

Ligplaatsen Zeeland

Denk je aan water, dan denk je aan Zeeland. Al meer dan 25 jaar organiseren wij de meest gedenkwaardige varende evenementen, waarbij we met heel veel plezier ook Zeeland aandoen. Het continu veranderende decor dat op een schip aan je voorbij trekt, is één van de belangrijkste USP's van evenementen op schepen. Op weinig plekken zijn deze decors mooier en meer gevarieerd dan in Zeeland.  Evenementenlocatie in Zeeland? Wij kennen de mooiste plekjes om aan boord te stappen, waarbij wij op de hoogte zijn van de bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Zoek niet verder naar de perfecte evenementenlocatie maar laat ons dat voor u doen!

 

 

Evenementen Zeeland

Niet minder dan 25 jaar organiseren wij al (zakelijke) evenementen. Denk aan bedrijfsfeesten en diners, maar ook aan volledige beurzen, expo's en productpresentaties. Door de jaren heen hebben wij de expertise opgebouwd om u uw evenement van A tot Z uit handen te nemen. Voordat wij dat doen maken we graag eerst kennis met uw bedrijf, zodat we een concept kunnen uitwerken dat naadloos aansluit op uw doelstellingen en bedrijfscultuur. In onze visie is een evenement namelijk geen eenmalige happening die alleen maar 'voor de lol' wordt georganiseerd, maar een belangrijk communicatiemiddel en moment voor uw bedrijf.

 

Partyboot Zeeland

Grace Kelly biedt het perfecte decor voor uw bedrijfsfeest, jubileum of themafeest. Perfect, omdat zij een gedenkwaardige, speciale dag voor uw gasten garandeert. Een dag waarop u de relatie met uw gasten aanhaalt en uw merk nog eens extra op de kaart zet. Desondanks spreken wij niet van een partyboot wanneer we het over Grace Kelly hebben. Ze is namelijk veel meer dan dat en is in te zetten als volwaardige varende evenementenlocatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken.