De zusterschepen van
Grace Kelly
De zusterschepen van
Grace Kelly
De zusterschepen van
Grace Kelly
previous arrow
next arrow
Slider

De zusterschepen van Grace Kelly

Grace Kelly is één van de varende evenementenlocaties van Constant in Beweging, maar op dit moment bestaat onze vloot - naast Grace Kelly - uit nog twee geweldige evenementenschepen. Wij organiseren dan ook al meer dan 25 jaar evenementen op onze eigen varende evenementenlocaties.  Bekijk de schepen hieronder of klik door naar de websites van Blue Rhapsody en Jules Verne. Meer informatie over onze evenementen? Kijk dan op de website van Constant in Beweging.

Blue Rhapsody: See you on board!

Blue Rhapsody is het nieuwste schip uit de vloot van Constant in Beweging. Vrijheid en stijl zetten de toon op deze bijzondere varende eventlocatie. Aan boord laten wij uw gasten genieten van het gevoel van luxe en ongeëvenaard gastheerschap. Buiten valt als eerste de bijlboeg op. Deze kennismaking schept hoge verwachtingen, die wij met onze gepassioneerde crew graag overtreffen. Blue Rhapsody vormt hiermee het decor voor onderscheidende en onvergetelijke evenementen. Over elk detail is nagedacht, waarbij kwaliteit en comfort altijd voorop staan.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevende schip in de branche

Modern en tijdloos

Jules Verne: Magical Cruising

Het cruiseschip Jules Verne is pure beleving op het water. Het stijlvolle interieur met panoramavensters op twee etages, plasmaschermen, full surround geluidssysteem en spectaculair hydraulisch platform is ontworpen door toparchitecten. Jules Verne is geschikt voor ieder zakelijk evenement tot 600 personen; van beurs en productpresentatie tot congres en personeelsfeest. Jules Verne is een kameleon op het gebied van beleving. Wij toveren het schip volledig om tot ze de uitstraling heeft die past bij uw evenement, doel, thema en merk.

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring